Udtalelser

Hvad tilfredse kunder siger om mig…

Jeg startede med at træne hos Iben for at styrke min ”core” som et supplement til blandt andet løbetræning. Iben formår at skabe spændende træningssessioner, der er målrettet til mit behov og som samtidig konstant udfordrer og udvikler mig. Det er tydeligt, hun har stor erfaring og bruger tid på at forberede og skræddersy forløbet. Træningen er altid varierende og hun krydrer det med sit skønne humør, dejlige personlighed og smukke omgivelser (Charlottenlund Fort). Hvis jeg har brug for sparring på kostområdet, er hun også dybt engageret her. Jeg kan på det varmeste anbefale at træne hos Iben.

Helle Herk

Iben kombinerer faglighed med godt humør, højt energiniveau og oprigtig interesse, der motiverer og skaber resultater. Iben har en sund og balanceret tilgang til positiv forandring, der skaber reelle resultater. Iben lykkes også med at motivere til ændret adfærd mellem vores træningsaftaler, hvilket har været afgørende for mit vægttab.

Christoffer

Iben is an outstanding trainer. She cares not only about helping you be able to be healthy physically but cares about how you are eating and your overall wellbeing. She cares for you as a whole person including emotions.I give her A++ or five stars. Had I not started training with her, I would not be where I am now. I have lost almost 40 pounds and know the skills of what needs to be done. When I was at a plateau she did not judge but we looked at what I could change. And then I started incorporating those suggestions.

Mary Winch, US

Iben’s approach to training encompasses strength not only physically, but mentally as well. She listens to her clients, is creative in her solutions and is flexible yet challenging in her personal training sessions. Best of all, her impact extends further than personal training sessions. Her coaching successfully inspired our family to live a more healthy, and balanced lifestyle. She works to do the same for all her clients. Simply put, Iben is amazing!

Jennifer Arne, US

Iben er dygtig, repektfuld, lyttende, omhyggelig, varm og livsklog. Hver gang er jeg kommet opløftet hjem med sindet fuld af lys og en anden indstilling til alt det, jeg var groet fast i. Dybe forandringer der har vist sig at vare ved…både med vægten, men også udfordringer omkring sorg og kærlighed. De ting ser jeg nu i et helt andet og langt mere frugtbart lys. Jeg kan slet ikke lade være med at anbefale Iben.

Annette

Jeg havde røget cigaretter i over 30 år og havde prøvet at stoppe adskillige gange, men hver gang faldt jeg i efter kortere eller længere tid. Jeg mødte tilfældigvis Iben til en sammenkomst, og det tog mig ikke lang tid at blive overbevist om, at jeg måtte helt klart prøve, om hypnose virkelig kunne hjælpe mig. Jeg bookede en tid og var en anelse nervøs og skeptisk forud for vores aftale. Da dagen kom, og jeg sad i hendes rolige og hyggelige rum, følte jeg mig hurtigt tryg. I samtalen blev jeg bevidst om nogle af mine vaner, adfærdsmønstre og tanker. Den efterfølgende hypnose var ekstrem behagelig. Jeg havde i alt 2 sessioner med 10 dages mellemrum. Jeg har ikke rørt eller haft lyst til en cigaret siden. Jeg kan varmt anbefale dig at se Iben.

Nicolai Madsen

Efter lidt skepsis besluttede jeg mig for at prøve hypnoterapi af. Jeg havde ikke besluttet mig for, hvad jeg egentligt ville ”arbejde med”, men forestillede mig, at jeg kunne få hjælp til noget indre ro. Gennem en indledende samtale, blev det tydeligt for mig, at min, ikke konfliktløse, relation til min 10-årige søn var det, der fyldte mest indeni. 

Jeg forestillede mig mest, at jeg ville få lidt ”mig-tid” og ligge og slappe af, mens nogen lyttede til mig, der læssede af. Men det var noget helt andet. Godt nok lå jeg ned og slappede af, men den hypnoterapeutiske metode, med Ibens empatiske og bløde stemme, henførte mig til et dybere lag i mig selv. Jeg var ikke ”under hypnose” i den forstand, at jeg ikke længere var klar over, hvor jeg var, men jeg følte mig langt væk. På en god måde. I et indre univers fyldt med fred og ro og en slags ny indsigt.

Et nyt syn på min relation til min søn. Jeg havde også en slags ”ud af kroppen”-oplevelse undervejs, hvor jeg følte, at jeg svævede over mit eget liv og kunne se det udefra.

Det var en meget stærk følelse og jeg anede ikke, at jeg undervejs havde både smilet og fældet en tåre. Jeg gik derfra med en indre ro, der gav mig selvtillid og overskud i mit samvær med min søn, med afsmittende effekt på hele familielivet.

Jeg har lært delvist at genkalde stemningen/sindsroen fra min session hos Iben i min hverdag, men indimellem er det rart at komme tilbage og ligesom få et nyt ”skud vitamin” hos hende.

Hver gang lagrer det sig ligesom dybere. Jeg kan varmt anbefale enhver at prøve det.

Hilda Fro Prins Kløvedal Hickling

Efter 2 gange med hypnose hos Iben, er det tydeligt for mig, hvor stor en forandring min søn har gennemgået. Han er langt mere afslappet og kan gøre ting, han normalt ikke tør. Helt uopfordret har forældre til hans legekammerater (de vidste intet om hypnosen) også nævnt hvordan de oplever ham langt mere afslappet og overskudsagtig end han plejer.

Mor til dreng 10 år