Udtalelser

Her kan du læse hvad tilfredse klienter siger om mig.

Iben er dygtig, repektfuld, lyttende, omhyggelig, varm og livsklog. Hver gang er jeg kommet opløftet hjem med sindet fuld af lys og en anden indstilling til alt det, jeg var groet fast i. Dybe forandringer der har vist sig at vare ved…både med vægten, men også udfordringer omkring sorg og kærlighed.

De ting ser jeg nu i et helt andet og langt mere frugtbart lys. Jeg kan slet ikke lade være med at anbefale Iben.

Annette

Efter 2 gange med hypnose hos Iben, er det tydeligt for mig, hvor stor en forandring min søn har gennemgået. Han er langt mere afslappet og kan gøre ting, han normalt ikke tør.

Helt uopfordret har forældre til hans legekammerater (de vidste intet om hypnosen) også nævnt hvordan de oplever ham langt mere afslappet og overskudsagtig end han plejer.

Mor til dreng på 10 år

Man bliver mødt med en vidunderlig ro og forståelse, når man er i Ibens terapirum. Tiden forsvinder mens man nænsomt blir’ ført gennem traumer og over på den anden side. Jeg går altid derfra med afklarethed, ro og godt humør. Jeg vender altid tilbage, når livet gir’ mig en rystetur.

Henriette Eiby

Blot efter 2 gange hypnoterapi hos Iben har jeg oplevet en markant forbedring af min mentale sundhed! Meget anbefalelsesværdigt

Rikke Krag Hansen

Jeg er blevet bevidst om at ”vreden” er min ven. Vreden fortæller mig, at jeg har glemt at nære ro og omsorg for mig selv. Hypnoterapien har givet en dyb indsigt i mig selv

Ung kvinde

Jeg har mere overskud i livet til mig selv og mine børn. Jeg møder mine børn med en helt anden indsigt og ro

Mor med stress

I highly recommend Iben’s hypnosis. I have had two sessions with her and it has helped me tremendously with sleep issues when I felt hopeless. She is a very skilled, warm and professional hypnotherapist who makes you feel safe and in good hands

Alexandra Vidakovics

Kombinationen af samtale og hypnose skaber en god dynamik. Særligt hypnosen hjalp mig til at få tankerne i ro under en meget intens og stressfyldt periode i mit liv.

Ung mand med stress

Professionel hypnoterapi til voksne, børn og unge

For at booke en tid hos mig skal du blot trykke på nedenstående knap, og hvælge hvilken behandling/dato der passer til dine behov. Husk også at undersøge min side med priser og kontaktoplysninger, for at få mere information om behandlingspriser, sessionslængder, klippekort, afmeldinger og meget mere.