Hvordan foregår en session?

 

Her kan du læse hvordan en session med hypnoterapi foregår 

Sådan foregår det

En session med hypnoterapi foregår ved, at vi starter med en psykoterapeutisk samtale. Formålet med den psykoterapeutiske samtale er at øge din bevidsthed om din udfordring; dine mønstre, tanker, følelser, og adfærd  i relation til din udfordring. 

Det primære fokus i samtalen er på din ønskede positive forandring – dit ønskede mål. Eventuel brug af kropsterapeutiske teknikker og åndedrætsteknikker kan indgå under den terapeutiske samtale.

Efter den terapeutiske samtale, kommer du ned og ligge og du bliver guidet ind i en behagelig afslappende tilstand – hypnose. Hypnosetilstanden er ligesom en fokuseret meditativ tilstand, som du måske kender fra at meditere eller fra den mere rolige yoga. Her træder dit bevidste sind i baggrunden og du kommer i kontakt med dit ubevidste sind og dybereliggende følelser. Tanker træder i baggrunden og du føler dig ofte mere fokuseret og til stede i nuet.

Under hypnosen vil vi have en let terapeutisk samtale, men ofte med få ord. Du vil være mere eller mindre bevidst hele vejen igennem og vil som regel kunne huske alting bagefter. 

At være i hypnose er en dejlig og afslappende tilstand, men også en tilstand, hvor du kan bearbejde tidligere traumer, som kan have sat sine spor ubevidst i dit sind og krop. Hypnosen kan således også være meget healende og lærerigt for din personlige udvikling og den positive forandring du ønsker 

Første session varer typisk ca. 2 timer. Efterfølgende sessioner er af kortere varighed.

Kontakt mig i dag

2 + 15 =