Uhensigtsmæssige vaner/adfærd

Kom af med din uhensigtsmæssige vane ved hjælp af hypnoterapi & hypnose  

Uhensigtsmæssig vaner /adfærd er oplagte problematikker til brug af hypnoterapi og hypnose.  Under hypnosen arbejder man med din underbevidsthed og dybereliggende vaner med henblik på at omprogrammere dit ubevidste sind til at ændre dit tankemønster og udføre en anden adfærd, end dét du plejer.

Det er dog vigtigt at understrege, at egen motivation er altafgørende for effekt. Jeg ser sjældent, at en “quick fix” tilgang virker, hvis du dybest set ikke er motiveret for at ændre adfærd.

En uhensigtsmæssig vane/adfærd kan være:

 

  • Rygning
  • Afhængigheder bl.a. alkohol/stoffer mv. 
  • Sukkertrang 
  • Bide negle 
  • Hive hår ud 
  • Stammer mv. 

(Nicolai Madsen)

“Jeg havde røget cigaretter i over 30 år og havde prøvet at stoppe adskillige gange, men hver gang faldt jeg i efter kortere eller længere tid. Jeg mødte tilfældigvis Iben til en sammenkomst, og det tog mig ikke lang tid at blive overbevist om, at jeg måtte helt klart prøve, om hypnose virkelig kunne hjælpe mig. Jeg bookede en tid og var en anelse nervøs og skeptisk forud for vores aftale. Da dagen kom, og jeg sad i hendes rolige og hyggelige rum, følte jeg mig hurtigt tryg. I samtalen blev jeg bevidst om nogle af mine vaner, adfærdsmønstre og tanker. Den efterfølgende hypnose var ekstrem behagelig. Jeg havde i alt 2 sessioner med 10 dages mellemrum. Jeg har ikke rørt eller haft lyst til en cigaret siden. Jeg kan varmt anbefale dig at se Iben.”

Find vej