Depression/depressive tanker

 

Få mere ro i krop & sind med hypnoterapi & hypnose

En depression kan opstå som følge af modgang i livet. Det kan være en skilsmisse, sorg, et kærestebrud, sygdom eller lignende. En depression kan også være en følelse af ”fastlåshed”, ensomhed eller tomhed både længere og kortvarig. En depression kan starte med depressive tanker, som kan udvikle sig til en egentlig depression.

Hvad jeg ser hos mine klienter

Jeg ser ofte en parallel mellem depressive og stressramte klienter. Hvad der udløser hvad er forskelligt, men i mange henseender som klienten får bearbejdet den underliggende årsag til depressionen eller de depressive tanker, vil den overordnede livsglæde også langsomt vise sig, og følelsen af stress blive mindre. Ligeledes hvis man arbejder med den underliggende stress, vil de depressive tanker også ofte blive lettere.

Hypnoterapi og depression

 

Hypnoterapi og hypnose kan hjælpe mod depression og depressive tanker & adfærd. I den indledende psykoterapeutiske samtale arbejder vi med de forhold, der tynger i dit liv, så du får en større bevidsthed om dig selv, og hvad der skal til for at ændre adfærd og mindset. Derudover vil den psykoterapeutiske samtale koncentrere sig om ”her og nu” samt fokusere på, hvordan du gerne vil ha’ det fremadrettet.

Det kan muligvis være svært at sætte ord på, hvordan du gerne vil ha’ det, men vha den terapeutiske samtale og tålmodighed, vil vi arbejde derhenimod. Hypnosedelen af behandlingen vil hjælpe dig med at komme ind til kernen af, hvad der er vigtigt for dig i dit liv, så du får en dybere indsigt i dig selv og forstå og slippe eventuelle begrænsninger. At finde ind til kernen i dit liv, og lytte til din sande stemme, kan hjælpe dig med at få med øget livsglæde og værdi, som kan lede dig henimod et liv med flere positive tanker og mere lethed.

    (Ung 20 år depressiv og stressfyldt mand)

    “Kombinationen af samtale og hypnose skaber en god dynamik. Særligt hypnosen hjalp mig til at få tankerne i ro under en meget intens og stressfyldt periode i mit liv.”

    Find vej