Angst

Bliv fri af angst med hypnoterapi og hypnose 

Angst er en følelsestilstand og en naturlig del af menneskets overlevelsesmekanisme. Angst kan opstå i mange grader. Hensigtsmæssigt angst er både en beskyttelse og en udviklende følelse. At opleve at blive angst i voldsom grad vil ofte betyde at man overvurderer faren ved den frygtede begivenhed, eller undervurderer egne ressourcer til at tackle situationen. Det at føle en stor og uhåndterbar angst kan blive en voldsom begrænsning i ens liv.

Hvad jeg ser hos mine klienter

Jeg oplever, at mine klienter med angst ofte er præget af et negativt tankemønster – i de fleste tilfælde grundet i et uforløst traume – samt tunge bekymringstanker om fremtiden. De har svært ved at bryde tilstanden, selvom de ofte har prøvet diverse andre terapeutiske tiltag og programmer, før de kommer hos mig. De omtaler ofte angsten som ”min angst”, kroppen har vænnet sig angsten og den er blevet en integreret del af, hvordan de lever deres liv. De har måske tillært sig at undgå visse situationer for at undgå at opleve angst, så angsten ”styrer” deres liv. Ved hjælp af hypnoterapi kan man gå tilbage til tidligere traumer og bearbejde traumet, så det ikke fylder i kroppen, tankerne og følelserne på samme måde.  

De mest typiske former for angst jeg ser blandt mine klienter er:

 

  • Angst for at flyve & brug af andre transportmidler
  • Eksamensangst / performance angst
  • Generaliseret angst  / tunge bekymringer
  • OCD (Obsessive-Compulsive Disorder) / Tvangstanker
  • Posttraumatisk stress
  • Social angst
  • Sygdomsangst

(Ung kvinde med angst, Rikke)

Blot efter 2 gange hypnoterapi hos Iben har jeg oplevet en markant forbedring af min mentale sundhed! Meget anbefalelsesværdigt

Nicolai Madsen

Jeg havde i alt 2 sessioner med hypnoterapi og har hverken rørt eller haft lyst til en cigaret siden. Iben formår at skabe en tryg og rolig stemning – jeg kan varmt anbefale dig at se Iben.

Hilda Fro Prins Kløvedal

Når jeg går fra mine sessioner hos Iben, er jeg fyldt med indre ro, der har en afsmittende effekt på hele familielivet.

Annette

Iben er dygtig, respektfuld, lyttende, varm og livsklog. Når jeg går fra en session hos Iben, er mit sind fyldt med lys og en ny indstilling til mine mønstre. Jeg kan slet ikke lade være med at anbefale Iben.

Find vej