Privatlivspolitik

For klienter hos Iben Laquian og besøgende på ibenlaquian.com

Website

Mit website anvender ikke ”cookies”. Hvis kontaktformularen udfyldes på websitet, giver du samtykke med, at jeg opbevarer disse informationer og jeg må kontakte dig efterfølgende.

Opbevaring af personoplysninger hos Iben Laquian

Når du som klient hos Iben Laquian udfylder ”samtykkeerklæring” formularen, giver du samtykke til at navn, køn, sociale relationer og telefonnummer og evt. email opbevares i det omfang, det er relevant for netop dig.  Al kontaktinformation behandles fortroligt.

Særlige kategorier af personoplysninger  (”følsomme personoplysninger”) såsom udfordringer, vaner, religiøse, seksuelle og andre personlige forhold opbevares kun i det omfang det er relevant for videre samtale og terapiforløb. Formålet hermed er at bevare en tæt klient relation med henblik på optimal opfølgning fra gang til gang. 

Dine personoplysninger opbevares i henhold til kravene i GDPR om sikker behandling af personoplysninger. Efter første konsultation opbevares de i mit hus på Johannevej 7, 2920 Charlottenlund bag 2 sæt aflåste døre og opbevares svarende til loven for persondataforordningen og de relevante forvaltningsmæssige regler.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Hvis du ikke længere kommer som klient, bliver samtlige data slettet og destrueret. Du kan til enhver tid få dine personinformationer udleveret hvis det skulle ønskes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og telefonnummer m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@ibenlaquian.comHvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte undertegnede

Kontakt og adresseoplysninger på klinikken:

Iben Laquian

CVR-nr. DK39754428

Johannevej 7

2920 Charlottenlund

Mail: info@ibenlaquian.com

Tlf. 40247101